Категории

Информация

Снабдители

Няма снабдител

Какво ново предлага TurboHD версия 4 за видеонаблюдение на Hikvision ?

Какво ново предлага TurboHD версия 4 за видеонаблюдение на Hikvision ?

Какво ново предлага TurboHD версия 4 на Hikvision ?

 

Здравейте,

В тази статия ще ви запозная с новите възможности на TurboHD 4.0, които повдигат нивото на аналоговото видеонаблюдение до невероятните Ultra HD 4K (8 мегапиксела) и не само.

Основните нови възможности са :

 - Поддръжка на Ultra HD 4К резолюция или 8 мегапиксела. Което за потребителя означава супер висока резолюция на наблюдаваното и записаното изображение- респективно детайли, които на предишните камери няма как да се уловят. Увеличена ширина на изображението за по-малко „мъртви точки”.  Серията включва камери Ultra HD 4K и рекордери, поддържащи Ultra HD 4K с HDMI изход, и възможност за връзка с Ultra HD 4K монитор или телевизор.

- Новата компресия на запис H265+ . Разработена от Hikvision със своя интелигентен алгоритъм за компресиране позволява до 83 % повече запис, като намалява информацията, предавана през мрежата и интернет.

- Ултра ниска осветеност. Позволява на потребителите да виждат цвят дори и при минимална светлина за разлика от старите камери, които при ниска осветеност предават сива картина. Камерите с технолгията DarkFighter са именно с такива възможности.

- Захранване на камерите по колаксиалния кабел. Супер практичната функция, която позволява на потребителите вече да не мислят за осигуряване на отделно окабеляване  на захранването за камерите. Камерите се захранват от самия рекордер по колаксиалния кабел, по който тече видеосигналът. Всеки канал на рекордера се захранва автономно от самия рекордер.

Уважаеми, клиенти продуктите от серията TurboHD 4.0 на Hikvision ще бъдат налични за продажба в нашият магазин в краят на 2017 началото на 2018 година. 

Етикети: TurboHD Hikvision

Остави Отговор

* Име:
* Е-майл: (Не Поликуван)
   Уебстраница: Адрес на страница :http://)
* Коментар:
Напишете Кода